OUTDOOR BSO

Ben je tussen de 4 en 13 jaar en gek op buiten spelen? Dan is Outdoor BSO de perfecte plek voor jou!

Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur is er een EXPEDITIE volledig in het teken van uitdaging, natuur en samenwerken. De Outdoor BSO biedt avontuurlijke, leuke en spannende ontwikkelingsgerichte activiteiten in de (vrije) natuur.

Elke week is er een gevarieerd programma, waarin natuurbeleving centraal staat. De kinderen leren bijvoorbeeld te navigeren met een kompas, routetechnieken, pionieren,  op een verantwoorde manier vuur maken, vlotten bouwen, koken met eetbare planten, gereedschap maken en nog zo veel meer. Ze ontdekken elke week weer een beetje meer van wat de natuur te bieden heeft. Elk seizoen is anders en er is altijd wat te beleven buiten.

De deelname aan de expeditie is de eerste keer gratis. Vind je het daarna net zo gaaf als wij? Neem dan nogmaals deel aan een expeditie voor €7,50 per keer. Of koop een expeditie paspoort voor €25,- (t.w.v. €30,-). Met dit paspoort kan je deelnemen aan de 4 verschillende expedities.

Natuurlijk kan je jezelf ook inschrijven bij onze BSO De Ballebende. Voor de woensdag maak je dan gebruik van de opvang van 12.15 uur – 18.00 uur en je gaat dan natuurlijk mee op onze fantastische expedities! Dubbel zo leuk!

Tot snel
– Natuurcoach Anouk –

Sitemap • concept door CreaGeorge / Website door MKB-WP | Copyright @ 2017